Dobroty z hub
Neapolské hříbky
Suroviny: 600g hříbků - 1/2 kg rajčat - 100g parmazánu - 3 lžíce oleje - 3 stroužky česneku - zelená petrželka - sůl
Příprava: 1.Očištěné hříbky...
Václavková polévka
Suroviny: 30g másla - 3 lžíce hl.mouky - 2 hrsti pokrájených václavek - 1 kostka masoxu - špetka kmínu,soli a pepře
Zavářka: 2 žloutky -...
Bedly na česneku
Suroviny: 200g bedel - 50g másla nebo oleje - 4stroužky česneku - sůl
Příprava:1. Bedly nakrájíme na větší plátky,potřeme česnekem se solí a na...
,,Drštková" polévka z kotrče
Suroviny: 1lžíce sádla - 1cibule - 1větší kotrč - 2lžíce hl.mouky - 2lžíce másla - 1lžička sladké papriky - špetka podravky,soli,pepře a...
Záznamy: 1 - 4 ze 4