Dobroty z hub

Neapolské hříbky

Suroviny: 600g hříbků - 1/2 kg rajčat - 100g parmazánu - 3 lžíce oleje - 3 stroužky česneku - zelená petrželka - sůl Příprava: 1.Očištěné hříbky...

Václavková polévka

Suroviny: 30g másla - 3 lžíce hl.mouky - 2 hrsti pokrájených václavek - 1 kostka masoxu - špetka kmínu,soli a pepře Zavářka: 2 žloutky -...

Bedly na česneku

Suroviny: 200g bedel - 50g másla nebo oleje - 4stroužky česneku - sůl Příprava:1. Bedly nakrájíme na větší plátky,potřeme česnekem se solí a na...

,,Drštková" polévka z kotrče

Suroviny: 1lžíce sádla - 1cibule - 1větší kotrč - 2lžíce hl.mouky - 2lžíce másla - 1lžička sladké papriky - špetka podravky,soli,pepře a...
Záznamy: 1 - 4 ze 4